32. skautský ples (23. 3. 2024)

Milé sestry a milí bratři, vážení přátelé,

Junák – český skaut, středisko Polaris Pardubice, z. s., srdečně zve všechny na již 32. skautský ples. Uskuteční se v sobotu 23. 3. 2024 již podesáté v prostorách Skautského centra Vinice v Pardubicích.

Ples začíná od 19:00; vstup do areálu SCV je možný již od 18:00.

Program bude přesně takový, jak ho máte rádi – tanec a vše, co k takovému plesu patří. V přestávkách se můžete těšit na originální předtančení, inovovaný fotokoutek, možná též drobné soutěže nebo zcela jistě na oblíbené promítání fotek z činnosti oddílů našeho střediska. Před půlnocí budou vylosováni výherci tomboly. I letos vás čeká několik překvapení. Chystáme pro Vás taktéž občerstvení za vstřícné ceny.

Hrát bude kapela BRAVO.

Po plese od 2:00 bude opět následovat obligátní poplesová after-party „až do rána“ s reprodukovanou hudbou a osvědčeným DJem. Půjde letos někdo spát později než naši oldskauti?

Pro zájemce je možný nocleh zdarma na SCV (ve vlastním spacáku), samozřejmostí je teplá sprcha. Nabízíme bezplatné parkování v areálu SCV (kapacita je však omezena). Akce je nekuřácká (kouření pouze ve vyhrazeném venkovním prostoru).

Vstupné je 250 Kč/osobu. Těšíme se na Vaši návštěvu, která začíná objednáním či nákupem vstupenek.

Ve velkém sále bude připraveno sezení pro ty, kteří chtějí být přímo v centru tanečního víru a veškerého plesového dění (stoly po osmi). Další místa k sezení budou připravena v klubovnách a prostorech celého centra pro ty návštěvníky, kteří si chtějí mimo tancování popovídat s přáteli v méně hlučném prostředí.

Objednávky a prodej vstupenek zajišťuje Lucka Procházková – e-mail: lucka@skaut.cz, telefon: 604 794 181 (STS).

Vstupenky se platí předem. Úhrada je možná pouze bankovním převodem (v hotovosti pouze v opravdu výjimečných případech, po předchozí domluvě). Údaje pro platbu Vám zašleme po rezervaci míst. Nebude-li rezervace uhrazena do pěti pracovních dnů po obdržení platebních údajů, propadá a místa budou opět nabídnuta jako volná.

Chcete-li se i Vy zapojit do příprav plesu, ozvěte se nám. Je možné například připravit předtančení či jiný doprovodný program, prezentovat svoji skautskou činnost (třeba v plesových novinách, které budou pravděpodobně i letos vydány), pomoci s přípravami těsně před plesem (úklid SCV, rozmisťování stolů, příprava občerstvení apod.), přijít pomáhat přímo na ples jako dobrovolník (uvaděč u vstupu, obsluha šatny, číšník, myč nádobí, úklidová četa či jiné) nebo pomoci s úklidem v neděli po plese. Případní zájemci nechť se obrací na Juru Kureje – Jiskru – e-mail: jura.kurej@skauti-pardubice.cz, telefon: 739 748 908 (STS).

Další šíření této pozvánky je velmi vítáno :)

Na viděnou na plese!

Za 12. středisko Polaris Pardubice se těší

Jura Kurej – Jiskra
Lucka Procházková
Jaroslav Ballů Procházka
a další

Další informace…

  • Cílová skupina: skauti & veřejnost
  • Poslední aktualizace informací: 16. 1. 2024 (21:02)


Nejbližší akce
Datum Název akce (pro koho)
5. 10. Skautský atletický přebor (pardubický okres)