Skautský ples (6. 2. 2016)

Skautské centrum Vinice v Pardubicích bude už počtvrté hostit skautský ples – tentokrát jeho jubilejní 25. ročník. Uskuteční se v sobotu 6. února 2016 od 20 hodin. Středisko Polaris srdečně zve všechny přátele skautování a příznivce tance.

Jaké to na plese bude?

Skautský ples začíná v areálu SCV ve 20 hodin (areál bude pro návštěvníky otevřený již o hodinu dříve). Program samotného plesu bude tradiční – hlavní náplní večera bude samozřejmě tanec a vše, co k takovému plesu patří. K tanci i poslechu bude hrát živá hudba, v přestávkách se můžete těšit na předtančení, drobné soutěže nebo třeba promítání obrázků. Před půlnocí budou vylosováni výherci tomboly. Čeká vás i nějaké překvapení připomínají, že jde o již 25. skautský ples v Pardubicích. Věříme, že příjemným překvapením bude i kapela letošního plesu!

Kde budu sedět?

Ve velkém sále bude připraveno sezení pro ty, kteří chtějí být přímo v centru tanečního víru a veškerého plesového dění. Další místa k sezení budou připravena v klubovnách a prostorech celého centra pro ty návštěvníky, kteří si chtějí mimo tancování popovídat s kamarády či přáteli v méně hlučném prostředí.

Nebudu mít hlad a žízeň?

V nabídce budou dobrá červená a bílá vína jak rozlévaná, tak i v láhvi. K tomu běžné občerstvení a něco drobného k snědku pro hladové, pro nezletilé budou nealko nápoje a pro řidiče nealkoholické pivo. Lihoviny na přípitek i šampaňské samozřejmostí, na přání poskytneme džbánek vody natočené z kohoutku.

Jak s autem, cigaretou a outfitem?

Bezplatné parkování v areálu. Akce je nekuřácká (kouření pouze ve vyhrazeném venkovním prostoru). Oblečení zvolte přiměřené společenské akci.

A co po plese?

Po plese bude opět poplesová „after party“ a potrvá klidně až do svítání. Pro zájemce zajištěn nocleh (ve vlastním spacáku), teplá sprcha a deky pod sebe budou k dispozici. Mimo spaní na zemi (koberci) je k dispozici také asi 20 postelí.

Vstupenky – rezervace a prodej

Vstupné na ples činí 150 korun. Těšíme se na Vaši návštěvu, která začíná objednáním či nákupem vstupenek, vyberte si svá místa – plánek se stoly – VYPRODÁNO.

Objednávky a prodej vstupenek zajišťuje Lucka Procházková (e-mail: lucka@skaut.cz, telefon: 604 794 181 STS).

_Vstupenky se platí předem._ Úhrada je možná v hotovosti nebo bankovním převodem. Údaje pro platbu Vám zašleme po rezervaci míst. Hotově je možné vstupenky uhradit každé pondělí v době 18:00 do 18:30 v klubovně 4. oddílu v SCV, popř. kdykoliv jindy po domluvě s Luckou.

Za 12. středisko Polaris Pardubice
Lucka Procházková
Jaroslav Ballů Procházka
Petr Fiala – Figy

Další informace…

  • Cílová skupina: skauti & veřejnost
  • Poslední aktualizace informací: 31. 1. 2016 (23:10)


Nejbližší akce
Datum Název akce (pro koho)
5. 10. Skautský atletický přebor (pardubický okres)