Skautský ples (22. 2. 2014)

Skautské centrum Vinice v Pardubicích bude podruhé hostit skautský ples, jehož 23. ročník se uskuteční v sobotu 22. února 2014. Datum jsme vybrali jako připomenutí Dne sesterství – mezinárodního svátku přátelství, ale samozřejmě také tak, aby se – dle Járy Cimrmana – dobře pamatovalo. Středisko „POLARIS“ tímto srdečně zve všechny přátele skautování a příznivce tance.

Skautský ples začíná v areálu SCV ve 20 hodin

Areál bude pro návštěvníky otevřený již o hodinu dříve. Program samotného plesu bude tradiční – hlavní náplní večera bude samozřejmě tanec a vše, co k takovému plesu patří. K tanci i poslechu bude hrát živá hudba, v přestávkách se můžete těšit na předtančení, drobné soutěže nebo třeba promítání obrázků. Před půlnocí budou vylosováni výherci tomboly.

Co a kde Vás tedy čeká?

Skautský ples v SCV je tak trochu jiný, než jej obvykle znáte z prostor restaurací, kulturních domů a jiných sálů, tedy míst „obvyklých“. Naše středisko coby pořadatel této každoroční akce nabízí řadu odlišností. Věříme a uděláme vše proto, aby změna pro Vás, návštěvníky, byla příjemná. Ve velkém sále bude připraveno sezení pro ty, kteří chtějí být přímo v centru tanečního víru a veškerého plesového dění. Další místa k sezení budou připravena v klubovnách a prostorech celého centra pro ty návštěvníky, kteří si chtějí mimo tancování popovídat s kamarády či přáteli v méně hlučném prostředí.

Abyste netrpěli žízní a hladem.

V nabídce budou dobrá červená a bílá vína jak rozlévaná, tak i v láhvi. K tomu běžné občerstvení a něco drobného k snědku pro hladové, pro nezletilé budou nealko nápoje a pro řidiče nealkoholické pivo. Lihoviny na přípitek i šampaňské samozřejmostí, na přání poskytneme džbánek vody natočené z kohoutku.

Jak s autem, cigaretou a outfitem?

Bezplatné parkování v areálu. Akce je nekuřácká (kouření pouze ve vyhrazeném venkovním prostoru). Oblečení zvolte přiměřené společenské akci.

A co po plese?

Po plese bude opět poplesová „after party“ a potrvá klidně až do svítání. Pro zájemce zajištěn nocleh (ve vlastním spacáku), teplá sprcha a deky pod sebe budou k dispozici. Letos mimo spaní na zemi (koberci) nabídneme dokonce 20 postelí.

Vstupenky – rezervace a prodej

Tak toto vše vám nabízíme za jednotné vstupné 150 korun, počet vstupenek je však s ohledem na kapacitu SCV omezen. Vstupenky do velkého sálu s tanečním parketem se platí předem. Úhrada je možná v hotovosti nebo bankovním převodem. Údaje pro platbu Vám zašleme po rezervaci míst do velkého sálu. Hotově je možné vstupenky uhradit každé pondělí v době 18 – 18.30 v klubovně 4. oddílu v SCV. Rezervované vstupenky do ostatních prostor lze uhradit na místě.

Chcete podpořit naše středisko?

Pořiďte si vstupenku z ručně vyráběného papíru s vlisem listu gingka a ozdobným průhledným přebalem. Jedná se o limitovanou sérii, každá vstupenka je originálem. Za cenu 500 Kč získáte vstup pro 2 osoby nebo vstup pro 1 osobu a sedmičku chutného vína dle výběru.

Těšíme se na Vaši návštěvu, která začíná objednáním či nákupem vstupenek – plánek se stoly. Objednávky a prodej vstupenek zajišťuje Lucka Procházková (email: lucka@skaut.cz, telefon: 604 794 181 STS).

Za 12. středisko „POLARIS“ Pardubice
Lucka Procházková – Lucka
Jaroslav Procházka – Ballů
Petr Fiala – Figy

Další informace…

  • Cílová skupina: skauti & veřejnost
  • Poslední aktualizace informací: 28. 12. 2013 (00:13)


Nejbližší akce
Datum Název akce (pro koho)
23. 3. 32. skautský ples (skauti & veřejnost)
5. 10. Skautský atletický přebor (pardubický okres)