Skautský ples (18. 3. 2017)

Skautské centrum Vinice v Pardubicích bude už popáté hostit skautský ples – tentokrát jeho 26. ročník. Uskuteční se v sobotu 18. března 2017 od 20 hodin. Středisko Polaris srdečně zve všechny přátele skautování a příznivce tance.

Jaké to na plese bude?

Program samotného plesu bude přesně takový, jak ho máte rádi – tanec a vše, co k takovému plesu patří. V přestávkách se můžete těšit na předtančení, fotokoutek, drobné soutěže nebo třeba promítání obrázků. Před půlnocí budou vylosováni výherci tomboly. I letos vás čeká několik překvapení. Samozřejmostí je občerstvení za lidové ceny.

Kde budu sedět?

Ve velkém sále bude připraveno sezení pro ty, kteří chtějí být přímo v centru tanečního víru a veškerého plesového dění. Další místa k sezení budou připravena v klubovnách a prostorech celého centra pro ty návštěvníky, kteří si chtějí mimo tancování popovídat s přáteli v méně hlučném prostředí. Svá místa si můžete vybrat zde – plánek se stoly.

Nebudu mít hlad a žízeň?

V nabídce budou dobrá červená a bílá vína jak rozlévaná, tak i v láhvi. K tomu běžné občerstvení a něco drobného k snědku pro hladové, pro nezletilé budou nealko nápoje a pro řidiče nealkoholické pivo. Lihoviny na přípitek i šampaňské samozřejmostí, na přání poskytneme džbánek vody natočené z kohoutku.

Jak s autem, cigaretou a outfitem?

Bezplatné parkování v areálu SCV. Akce je nekuřácká (kouření pouze ve vyhrazeném venkovním prostoru). Oblečení zvolte přiměřené společenské akci.

A co po plese?

Po plese bude opět následovat oblíbená poplesová „after party“ s reprodukovanou hudbou a oblíbeným DJem. Pro zájemce zajištěn nocleh zdarma (ve vlastním spacáku), teplá sprcha a deky pod sebe budou k dispozici. Mimo spaní na zemi (koberci) je k dispozici také asi 20 postelí.

Vstupenky – rezervace a prodej – VYPRODÁNO

Vstupné na ples činí 150 korun. Těšíme se na Vaši návštěvu, která začíná objednáním či nákupem vstupenek, vyberte si svá místa – plánek se stoly – VYPRODÁNO.

Objednávky a prodej vstupenek zajišťuje Lucka Procházková (e-mail: lucka@skaut.cz, telefon: 604 794 181 STS, zpráva přes FB … ).

_Vstupenky se platí předem._ Úhrada je možná v hotovosti nebo bankovním převodem. Údaje pro platbu Vám zašleme po rezervaci míst. Nebude-li rezervace uhrazena do deseti dnů po obdržení platebních údajů, propadá a místa budou opět nabídnuta jako volná.

Chcete se na přípravě plesu také podílet?

Chcete-li se i Vy zapojit do příprav plesu, ozvěte se nám. Je možné například

  • připravit předtančení či jiný doprovodný program,
  • prezentovat svoji skautskou činnost (třeba v plesových novinách, které budou i letos vydány),
  • pomoci s přípravami těsně před plesem (úklid SCV, rozmisťování stolů, příprava občerstvení apod.),
  • přijít pomáhat přímo na ples jako dobrovolník (uvaděč u vstupu, obsluha šatny, číšník, myč nádobí, úklidová četa či jiné).

Za 12. středisko Polaris Pardubice se na Vás už moc těší
Lucka Procházková
Jaroslav Ballů Procházka
Petr Fiala – Figy

Další informace…

  • Cílová skupina: skauti & veřejnost
  • Poslední aktualizace informací: 27. 1. 2017 (13:03)


Nejbližší akce
Datum Název akce (pro koho)
5. 10. Skautský atletický přebor (pardubický okres)